Servicios

Ganadores 2021 (Edición local)

Agustí Marcos Calabuig
Restaurant NOU BAR
Vinaròs
Receta: Llagostí de Vinaròs amb mares de vi de cent vint anys
Ganador 1r Premio Llagostí d'Or , trofeo  y 1.500€ 

Angel Prados Aguilera
Restaurant NOU PARADA
Vinaròs
Receta: Llagostí de Vinaròs confitat amb aroma de cítrics, tocs de salsa cocomar, maionesa de plàncton marí i cruixent d'encisam de mar
Ganador 2n Premio Llagostí de Plata, trofeo y 1.000€

Roberto Belmonte Monfort
Restaurant TERUEL
Vinaròs
Recepta: Llagostí de Vinaròs, allipebre dels seus caps, aire del seu corall i mosaic de primavera
Ganador 2n Premio Llagostí de Plata, trofeo y 500€

Ganadores 2019

Bernat Plana 
CETT UB UNIVERSIDAD- WOOSONG UNIVERSITY BARCELONA
Barcelona
Recepta: Llagostí de Vinaròs amb vermut i taronja amarga, clau d'espècia i aire dels caps
Ganador Premio Llagostí D'Or y 1.000€

Juan Ramón Sau Ceitegui
Restaurant River Hall Gastro
Saragossa
Recepta: Llagostí de Vinaròs amb Bloody Mary del seu cap i tocs anisats
Ganador 2n Premio Llagostí de Plata y 500€

Josep Queralt Sales
Restaurant Can Bosch
Cambrils, Tarragona
Recepta: Llagostí de Vinaròs, el seu coral, algues i rovell  d'ou cruixent
Ganador 3r Premio Llagostí de Bronze y 300€

Ganadores 2018

Jose Carlos Gamiz y Mario López
Origen
Puigcerdà, Girona
Receta: Langostino de Vinaròs espetado, fondo rocoso autóctono y collage marino. 
Ganador Premio Llagosti D'Or y 1.000€

Ganador 2018

Marc Martorell y Antonio Sánchez
L'Antic Molí
Ulldecona, Tarragona
Receta: Triología Thai de Langostino de Vinaròs.
Ganador 2º Premio Llagostí de Plata y 500€

Gemma de Domingo y Luis Aníbal
La Jamada
Burgos
Receta: El langostino de Vinaròs ajado.
Ganador 3r Premio Llagostí de Bronze y 300€

Ganadores 2017

Ganadores 2016

Ganadores 2015

Ganadores 2014

Ganadores 2013