Guanyadors 2024
Vicent Sanchis i Josep Pons
Restaurant Racó de l'Arnau
València
Recepta: Llagostí de Vinaròs en 3 coccions i bullabessa d'anís i safrà
Guanyador 1r Premi Llagostí d'Or, trofeu i 1.500€
Ariel Munguia i Raúl Sierra
Restaurant Raza
Valladolid
Recepta: Llagostí de Vinaròs a la brasa, espàrrec blanc i mantega
Guanyador 2n Premi Llagostí de Plata, trofeu i 1.000€
Javier Ruíz i Mónica Loro
Restaurant El Arriero
Sorzano, La Rioja
Recepta: Llagostí de Vinaròs amb pollastre de corral
Guanyador 3r Premi Llagostí de Bronze, trofeu i 500€
Guanyadors 2023
Alejandro Gil i Mónica Alejandra Mesa Benítez
Restaurant La Torre del Visco
Fondespalda, Teruel
Recepta: Llagostí a l’“arena” i gaspatxo d’herbes
Guanyador 1r Premi Llagostí d'Or, trofeu i 1.500€
Christian Mor i Pablo Clavero Benavente
Restaurant La Era de los Nogales
Huesca
Recepta: Llagostí de Vinaròs amb la seua brandada i pésols
Guanyador 2n Premi Llagostí de Plata, trofeu i 1.000€
Ariel Munguia i Andrea Casado Vicasela
Restaurant Cebo
Madrid
Recepta: Llagostí de Vinaròs –halòfiles– gaspatxo de tomaqueta verda
Guanyador 3r Premi Llagostí de Bronze, trofeu i 500€
Guanyadors 2022
José Moreschi i Darwin José
Restaurant Venta de Posa
La Xara - Denia, Alicante
Recepta: Llagostí de Vinaròs amb poma, fonoll rostit i suquet de llagostí
Guanyador 1r Premi Llagostí d'Or, trofeu i 1.500€
Aitor López i Valentin Samper
Restaurant Citrus del Tancant
Alcanar, Tarragona
Recepta: Coral de llagostí de Vinaròs curat amb gàrum mediterrani, herbes de platja i el seu consomé amb xerés
Guanyador 2n Premi Llagostí de Plata, trofeu i 1.000€
Marc Martorell i Daniel Lopes
Restaurant Gaudir
Alcossebre, Castellón
Recepta: Marbrejat de llagostí de Vinaròs, tomata de penjar i escabetx
Guanyador 3r Premi Llagostí de Bronze, trofeu i 500€
Guanyadors 2021 (Edició local)
Agustí Marcos Calabuig
Restaurant NOU BAR
Vinaròs
Recepta: Llagostí de Vinaròs amb mares de vi de cent vint anys
Guanyador 1r Premi Llagostí d'Or , trofeu i 1.500€
Angel Prados Aguilera
Restaurant NOU PARADA
Vinaròs
Recepta: Llagostí de Vinaròs confitat amb aroma de cítrics, tocs de salsa cocomar, maionesa de plàncton marí i cruixent d'encisam de mar
Guanyador 2n Premi Llagostí de Plata, trofeu i 1.000€
Roberto Belmonte Monfort
Restaurant TERUEL
Vinaròs
Recepta: Llagostí de Vinaròs, allipebre dels seus caps, aire del seu corall i mosaic de primavera
Guanyador 2n Premi Llagostí de Plata, trofeu i 500€
Guanyadors 2019
Bernat Plana
CETT UB UNIVERSIDAD- WOOSONG UNIVERSITY BARCELONA
Barcelona
Recepta: Llagostí de Vinaròs amb vermut i taronja amarga, clau d'espècia i aire dels caps
Guanyador Premi Llagostí D'Or i 1.000€
Juan Ramón Sau Ceitegui
Restaurant River Hall Gastro
Saragossa
Recepta: Llagostí de Vinaròs amb Bloody Mary del seu cap i tocs anisats
Guaynador 2n Premi Llagostí de Plata i 500€
Josep Queralt Sales
Restaurant Can Bosch
Cambrils, Tarragona
Recepta: Llagostí de Vinaròs, el seu coral, algues i rovell d'ou cruixent
Guanyador 3r Premi Llagostí de Bronze i 300€
Guanyadors 2018
Jose Carlos Gamiz i Mario López
Origen
Puigcerdà, Girona
Recepta: Llagostí de Vinaròs enfilat, fons rocós autòcton i collage marí.
Guanyador Premi Llagostí D'Or i 1.000€
Marc Martorell i Antonio Sánchez
L'Antic Molí
Ulldecona, Tarragona
Recepta: Triologia Thai de llangostí de Vinaròs.
Guaynador 2n Premi Llagostí de Plata i 500€
Gemma de Domingo i Luis Aníbal
La Jamada
Burgos
Recepta: El llagostí de Vinaròs ajado.
Guanyador 3r Premi Llagostí de Bronze i 300€