Guanyadors 2021 (Edició local)
Agustí Marcos Calabuig
Restaurant NOU BAR
Vinaròs
Recepta: Llagostí de Vinaròs amb mares de vi de cent vint anys
Guanyador 1r Premi Llagostí d'Or , trofeu i 1.500€
Angel Prados Aguilera
Restaurant NOU PARADA
Vinaròs
Recepta: Llagostí de Vinaròs confitat amb aroma de cítrics, tocs de salsa cocomar, maionesa de plàncton marí i cruixent d'encisam de mar
Guanyador 2n Premi Llagostí de Plata, trofeu i 1.000€
Roberto Belmonte Monfort
Restaurant TERUEL
Vinaròs
Recepta: Llagostí de Vinaròs, allipebre dels seus caps, aire del seu corall i mosaic de primavera
Guanyador 2n Premi Llagostí de Plata, trofeu i 500€
Guanyadors 2019
Bernat Plana
CETT UB UNIVERSIDAD- WOOSONG UNIVERSITY BARCELONA
Barcelona
Recepta: Llagostí de Vinaròs amb vermut i taronja amarga, clau d'espècia i aire dels caps
Guanyador Premi Llagostí D'Or i 1.000€
Juan Ramón Sau Ceitegui
Restaurant River Hall Gastro
Saragossa
Recepta: Llagostí de Vinaròs amb Bloody Mary del seu cap i tocs anisats
Guaynador 2n Premi Llagostí de Plata i 500€
Josep Queralt Sales
Restaurant Can Bosch
Cambrils, Tarragona
Recepta: Llagostí de Vinaròs, el seu coral, algues i rovell d'ou cruixent
Guanyador 3r Premi Llagostí de Bronze i 300€
Guanyadors 2018
Jose Carlos Gamiz i Mario López
Origen
Puigcerdà, Girona
Recepta: Llagostí de Vinaròs enfilat, fons rocós autòcton i collage marí.
Guanyador Premi Llagostí D'Or i 1.000€
Marc Martorell i Antonio Sánchez
L'Antic Molí
Ulldecona, Tarragona
Recepta: Triologia Thai de llangostí de Vinaròs.
Guaynador 2n Premi Llagostí de Plata i 500€
Gemma de Domingo i Luis Aníbal
La Jamada
Burgos
Recepta: El llagostí de Vinaròs ajado.
Guanyador 3r Premi Llagostí de Bronze i 300€