Servicios

Jurat 2023


HERNÁN LUCHETTI - PRESIDENT
 

Hernán Luchetti

Hernán va nàixer a l'Argentina on es va criar.
Actualment Hernán s'exerceix com a Xef Executiu de tota l'empresa Can Roca, és a dir, s'ocupa tota la part gastronòmica del restaurant El Celler de Can Roca***, l'Hotel Casa Cacao, el Bar Cacao, el restaurant Normal i Más Marroch. A més gestiona els nous projectes, llibres, etc.

Anteriorment a aquestes funcions va ser cap de cuina del Celler de Can Roca (2011-2022) i cap d'I+D (2011 - 2017).


ÁLEX CARLOS NOLLA - VOCAL

Alex_Nolla

Originari de Vinaròs, de petit va aprendre ajudant als seus pares en el seu restaurant familiar.

Va estudiar Cuina i va fer el cicle de Pastisseria a l'Escola d'Hostaleria de Benicarló. També va estudiar el Cicle Superior de Restauració a l'Escola d'Hostaleria de Castelló, COSDA on va guanyar el premi Moros d’Alqueria que li va permetre obtenir una beca formativa en el Celler de Ca Roca, on es queda treballant en la cuina i després com a sommelier els últims 10 anys realitzant viatges formatius en el món del vi. També va obtenir el Diploma d'Especialització en Sommeliers per la Universitat de Girona.

Actualment forma part del gran equip de Citrus del Tancat com a sommelier.

 

ÁLEX CARRERA - VOCAL

Álex Carrera

 

Alejandro va nàixer en 1986 a Barcelona.

Es va llicenciar en Administració i Direcció d'Empreses per la Universitat de Barcelona (UB), encara que mai va arribar a exercir gens relacionat amb això. Posteriorment, va estudiar Cuina en la Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona (ESHOB) i el Curs Anual de Pastisseria Tradicional a l'escola Espai Sucre. A més, té dos postgraus relacionats amb la Gestió i l'Administració d'Empreses de Restauració i Hoteleres a l'Escola  de Hosteleria de Sevilla, així com el Curs de Sommelier impartit en la Escola d’Hostaleria de Girona.

També va fer pràctiques en el Restaurant Kursaal quan el portava Martín Berasategui i en Mugaritz. Més tard va treballar en Drolma, La Taverna de Rotilio , Neichel  i 6 anys en El Celler de Ca Roca.

Des de fa 4 anys va emprendre el seu camí i porta el restaurant L’Aliança al poble d'Anglès (Girona) al costat de la seua parella. A l'any els van concedir un Sol Repsol i una Estrela Michelin.
PACO ALONSO - VOCAL

Paco Alonso


 

Caracas, Veneçuela (1970). Llicenciat en Geografia, Història i Dret per la Universitat de València i posteriorment en Comunicació Audiovisual per la Universitat Oberta de Catalunya.

Redactor dels serveis informatius d'RTVE a la Comunitat Valenciana des de 1997. Al marge de la labor diària en l'elaboració de notícies per als informatius territorials, telenotícies, Informe Setmanal i canal 24h, ha estat vinculat a l'àrea de programes de divulgació científica en La 2 de tve, com INNOVA2 (2004-2006) Director; El Maletí del Metge (2001-2004) Guionista; Col·laborador habitual de Agrosfera, L'Aventura del Saber, Amb certesa i Emprenedors en RNE. És Premi Nacional de Periodisme (2003) per l'Associació Nacional d'Informadors de la Salut (ANIS). Va ser Cap del Departament de Programes de Canal 9 (Televisió Pública de la Comunitat Valenciana) en el període 1995-1996. Col·labora setmanalment en La Vanguardia amb articles d'opinió https://www.lavanguardia.com/autores/paco-alonso.html, i és el creador de wikipaella.org i laculturadelalmuerzo.org plataformes que han servit per a destacar el valor de la sociabilitat en el relat gastronòmic de la Comunitat Valenciana.PAULA MOLÉS - VOCAL

Paula Molés

Paula és periodista especialitzada en gastronomia. Dirigeix i presenta “Un restaurant caníbal a Berlín”, un programa sobre les coses del menjar que s'emet els diumenges a la 13.00 h del migdia, en Catalunya Ràdio. Ha estudiat cuina a l'escola Hoffman de Barcelona i ha col·laborat en diferents mitjans com la revista “Cuina”

Paula és periodista especialitzada en gastronomia. Dirigeix i presenta “Un restaurant caníbal a Berlín”, un programa sobre les coses del menjar que s'emet els diumenges a la 13.00 h del migdia, en Catalunya Ràdio. Ha estudiat cuina a l'escola Hoffman de Barcelona i ha col·laborat en diferents mitjans com la revista “Cuina”.Presidents del jurat de les edicions anteriors

2022 Vanesa Bustos
2021 Vanesa Bustos
2019- Rafa Soler
2018 Adolfo Muñoz Martin
2017 Vicent Guimerà Sales
2016 Miguel Barrera Barrachina
2015 Luís Arrufat Calbet
2014 Kiko Moya Redrado
2013 Pere Castells Esqué
2012 Koldo Royo Coloma
2011 Vicente Patiño Vergara
2010 Pere Planagumà
2009 Xosé Torres Cannas
2008 Ricard Camarena
2007 Jordi Roca
2006 Carme Ruscalleda
2005 Oriol Rovira
2004 Jean Luc Figueras
2003 Agustí Torelló Sibill