Servicios
Presentacio cartell 2019

La Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interès Turístic informa a tots els professionals interessats que el termini d’inscripcions finalitza el 12 de setembre

El que es conegut per ser un dels concursos més importants a l'Estat espanyol, ha donat a conèixer avui el cartell de la XVII edició. El Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs se celebrarà el proper 23 de setembre al Mercat de Vinaròs. Pel que fa al període d'inscripcions, els professionals poden inscriure’s fins al 12 de setembre en la web http://www.llagostidevinaros.com . El guanyador del concurs obtindrà el Llagostí d’Or i una dotació econòmica de 1000€, el segon classificat obtindrà el Llagostí d’Argent i 500€, i el tercer classificat obtindrà el Llagostí de Bronze i 300€. Val a dir que a banda dels premis que poden emportar-se els guanyadors, el primer classificat podrà ser seleccionat per la Selecció Espanyola de Cuina per a representar al país en esdeveniments i concursos gastronòmics de caràcter internacional.

Per una altra banda el regidor de l'àrea, Marc Albella Esteller ha avançat alguns dels integrants del jurat d'aquesta edició com són Javier Andrade, un jove xef premiat en multitud d'esdeveniments gastronòmics en representació del la Selecció Espanyola de Cuina; Cova Morales, coneguda a les xarxes socials com Comoju, és una bloggera gastronòmica premiada per la seua tasca en la difusió de la gastronomia valenciana; Paco Alonso, periodista de RTVE i influencer gastronòmic i Rebeca Pérez, cuinera i propietària del Restaurant Le Bleu de Guardamar, presidenta de l'Associació de Restauradors de Guardamar. L’organització del concurs comunicarà la identitat de la presidència del jurat del concurs en els propers dies.