Servicios

Saborea Vinaròs

saborea

A la costa de Castelló la gastronomia vinarossenca és una de les que marca tendència pel que fa a innovació i qualitat. Fruit d'això és l'aposta per fer un pas més i en l'anualitat 2010 es va presentar la candidatura de Vinaròs per formar part del club de producte turístic nacional Saborea España, projecte recolzat per la Secretaria General de Turisme i compost per l'Associació Espanyola de Destinacions per a la promoció del turisme gastronòmic, la FEHR, FACYRE i Eurotoques. Després de complir els exigents requeriments d'aquest club, finalment es va acceptar la inclusió de la destinació turística Vinaròs, en el qual destaca la presència d'altres importants ciutats com ara Sant Sebastià, Gijón, Valladolid, València o Còrdova.

La pertinença a Saborea España ve justificada per la gran experiència i saber fer que el col·lectiu de restaurants vinarossencs ha demostrat al llarg d'aquests últims anys, sent un dels subsectors turístics més importants en l'economia local.

saborea2

Els principals beneficiaris de la participació de Vinaròs a Saborea España són els restaurants, però també ho són els productors de productes de qualitat de Vinaròs i de la seva comarca. Així, els productes de la llotja pesquera, les conserves artesanes, els cítrics, l'oli d'oliva o els vins, també formen part de l'experiència gastronòmica que a través de Saborea Espanya, ofereix Vinaròs als seus visitants. D'aquesta manera, la destinació turística de Vinaròs mostra la seva aposta per una cultura de la qualitat que té com a base la seva tradició gastronòmica.

Més informació: www.tastingspain.es y www.turisme.vinaros.es