Servicios
Concurso 2017

A Adolfo Muñoz, l'acreditat restaurador toledà i president d'aquesta nova edició, la participació ja es va anunciar a la revista gastronòmica Origen, se li uneixen altres quatre membres del jurat que representen diferents àmbits del món de la gastronomia, dotant el concurs d'un alt nivell:

Carles Miralles ve en representació de la Selecció Espanyola de Gastronomia. És el guanyador de la passada edició del concurs i actualment dirigeix ​​el seu propi restaurant a Peníscola, el Vericat. A més, va obtenir el 2º Lloc per a la Selecció Espanyola de la Cuina Mediterrània a Itàlia; Cova Morales, coneguda a les xarxes socials com Comoju, és una bloggera gastronòmica premiada per la seua tasca en la difusió de la gastronomia valenciana; Jordi Garrido és un reconegut xef valencià que actualment treballa com a presentador en el nou programa gastronòmic de la televisió pública valenciana, Àpunt, Cartes en joc; també estarà Miguel Ángel Montesinos, xef valencià i associat del restaurant El Bocaito Tradició, Innovació & Wines a Guardamar del Segura, Alacant.

Per finalitzar, el regidor de Turisme, Domènec Fontanet Llatser, ha remarcat que s'està portant a terme una campanya promocional a escala nacional per donar a conéixer aquest concurs, així com per incentivar la participació. En aquest sentit, ha volgut recordar que el període d'inscripcions al concurs estarà obert fins al 13 de setembre i anima els professionals de tot Espanya a presentar les seues receptes. A més, recorda que a banda dels premis que poden emportar-se els guanyadors, el primer classificat podrà ser seleccionat per la Selecció Espanyola de Cuina per a representar el país en esdeveniments i concursos gastronòmics de caràcter internacional. Els interessats es poden inscriure en aquesta mateixa web, a l'apartat Concurs/Fitxa Inscripció.